Hoofdkantoor H4A

Project 3D visualisatie hoofdkantoor H4A

De nieuwe huisvesting van H4A een fijne werkplek en kordaat visitekaartje in één. Het ontwerp omvat een bundeling van alle losse bedrijfsonderdelen in één kantoor. Een drielaags pand met metselwerk, staal en glas als belangrijkste materialen. De gevel is modulair ontworpen en biedt naast daglicht een permanent uitzicht op de scheepvaart en de polder. Het atrium binnen is ontworpen als verbindende factor en functioneert als spontane ontmoetingsplek.

Het kantoor gevestigd in Sas van Gent met gevesluitende elementen van Kingspan Tel met een RC waarde van 5,0 en wanddikte van 142mm. Ook is het gebouw volledig luchtdicht afgetaped en voldoet het aan de passiefnorm van QV10.

Ontwerp: VG Architecten                                                                                    Aannemer: DWPrefab

Holding de Vier Ambachten B.V. H4A
Project 3D visualisatie hoofdkantoor H4A
Holding de Vier Ambachten B.V. H4A