Parel van Delta

De voorbereidingen

Normaal worden de digitale tekeningen in een DWG of DXF aangeleverd. Maar voor dit project was het anders. Voor het project Parel van Delta was er alleen maar een PDF aanwezig. 

De verkoop van de Parel van de Delta is inmiddels van start gegaan. De start verkoop was een groot succes; binnen één week was er al meer dan 70 procent verkocht. Een uitzonderlijk verkoopresultaat voor dit luxueuze project. Kijk voor de nog beschikbare appartementen bij het aanbod.

De aannemer die het prachtige appartementencomplex Parel van de Delta gaat realiseren is bekend. Na een intensief traject is besloten om door te gaan met Aannemersbedrijf Van Den Nieuwendijk Bouw BV.

Van Den Nieuwendijk Bouw BV is een ervaren partij gevestigd op Goeree-Overflakkee. Estate Invest is van mening dat het belangrijk is om met plaatselijke ondernemers samen te werken. Het realiseren van de Parel zal tevens een positief effect hebben op de lokale werkgelegenheid. Daarnaast leveren ze ook uiteraard de kwaliteit die wij verwachten.

Parel van de Delta van het water gezien
Project Parel van Delta

Het ontwerp

De appartementen zijn ontworpen door de welbekende architect Friso Woudstra die bekend staat om zijn unieke en luxueuze ontwerpen in authentieke stijl. De Parel van de Delta omvat een 17-tal schitterende riante appartementen en 3 rijkelijke penthouses variërend in grootte van circa 102 m2 tot 275 m2. In het ontwerp is er extra aandacht besteed aan het creëren van buitenruimtes, hierdoor heeft ieder appartement één of meer zonnig gelegen terras(sen). De indeling is zeer royaal opgezet en de appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Tevens is er in het ontwerp een parkeergarage onder het gebouw opgenomen zodat ieder appartement ten minste over één privé bergruimte en één privé parkeerplaats beschikt. Voorts beschikt de parkeergarage ook over een gezamenlijke fietsenberging.

Het gevelontwerp

Bij het ontwerp is er voor gekozen om het aanzicht zo te verwezenlijken dat het appartementengebouw niet als één gebouw wordt ervaren, maar als een verzameling van meerdere individuele gebouwen welke in het verloop der tijd naast elkaar zijn gebouwd. Door het toepassen van karakteristieke en klassieke element wordt er een knipoog gegeven naar het verleden. Het gebouw straalt klasse en schoonheid uit. Een juweel aan de haven van Middelharnis.